Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Kontakt os idag og få et tilbud indenfor 24 timer

Skal du igang med dit projekt snarest eller ønsker du at høre lidt om priser, så udfyld blot formularen og beskriv hvad du ønsker tilbud på.vi vil kontakter dig indenfor 24 timer. Upload gerne lidt billeder af hvad du ønsker malet, så har vi mulighed for at være endnu mere specifikke i vores beregninger.

Service tilbydes

Invendig maling
Invendig maling

Vi udfører stort set alle typer af indvendig maling af dit hjem. Uagtet om det er hele din bolig eller enkelte rum, står vi til rådighed. Vores malerteam giver dig malerarbejde af højeste kvalitet.

Læs mere
Udvendig maling
Udvendig maling

Trænger dit hjem til facaderenovering, maling af udhæng, døre, vinduer eller en god gang træbeskyttelse af hegn eller skur, så vælg vores malerteam til udførslen.

Læs mere
Maling af lejlighed
Maling af lejlighed

Skal du have shinet din lejlighed op eller står du foran en indflytning/udflytning, så vil du med vores malerteam og høje serviceniveau være sikret en god behandling fra start til slut.

Læs mere
Billig maler
Maling af hus

Skal du have malet lofter, vægge eller måske hele huset. Så er du kommet til den rette maler. Vi sætter en ære i at levere det rigtige resultat, til den rigtige pris og til tiden.

Læs mere