Udvendigt malerarbejde - Bliv mødt af et flot ydre

Trænger facaden til et ansigtsløft? Eller er skuret i haven blevet trist at se på? Måske hegnet i haven eller gårdspladsen også kunne trænge til en opfrisker? En flot facade, skur eller hegn er lige så vigtig som atmosfæren indenfor, da det er det første, du møder, når du kører ind i indkørslen eller træder ud i haven. Hos Malerfirmaet Pohl hjælper vi gerne med at forvandle boligens eller ejendommens ydre, så det igen kommer til at fremstå indbydende og imødekommende.


Vi tager os af al udvendig maling

Det udvendige vedligehold kan meget nemt gribe om sig. Vi kan lette dine opgaver udenfor ved at tage os af alt fra maling af facade, vinduer og døre til gavle og vindskeder med mere, som løbende skal behandles med en pensel og en malerrulle for både at beskytte træ- og murværk samt se flot ud.

Udvendig maling

Udvendig maling i Storkøbenhavn og store dele af Sjælland

Vi er ret vilde med at male og kører derfor også gerne langt for at gøre kunder glade. Uanset om du bor midt i København eller befinder dig et sted midt på Sjælland, rykker vi hellere end gerne ud og hjælper dig med at opfriske de ydre overflader.

Det gør vi for både private, virksomheder og boligforeninger – så tøv endeligt ikke med at kontakte os.

Hvorfor vælge os?

Der er mange gode grunde til, hvorfor du skal vælge os som malerfirma til dit udvendige malerarbejde:

  • Kvaliteten er høj og prisen er god
  • Personalet og materialerne er professionelle
  • Vi maler til du er tilfreds

Du kan trække os fra i SKAT

Er du privatperson, er du så heldig, at du kan trække dele af regningen fra i SKAT via boligjobordningen. Det gør regningen betydeligt mindre og giver råderum til enten af få udbedret andre ydre overflader eller blot til at få vores udførte arbejde til en langt billigere pris, end hvad den i forvejen er. Du kan fratrække vores arbejdsløn


Malerarbejde i høj kvalitet

Vind og vejr er hårdt for ydre overflader. Derfor benytter vi os naturligvis kun af maling i høj kvalitet, der kan modstå vejrets skiften, ligesom vi gør brug af materialer og medarbejdere, der er fuldt ud professionelle. Vi har det bedst med at gøre det ordentligt. Hver gang.


Få et uforpligtende tilbud på udvendigt malerarbejde

Vil du gerne være fri for at gøre arbejdet selv? Så gør vi det gerne for dig. Inden da sender vi gerne et uforpligtende tilbud til dig ud fra de informationer, du på forhånd giver os, så du helt nøjagtigt ved, hvad det kommer til at koste. Vi har gode priser, så kontakt os endelig allerede i dag, hvis du gerne vil have malet facaden, gavlen eller noget helt tredje.

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.