Maling af lejlighed

Er du lige flyttet ind i en lejlighed, der trænger til en kærlig hånd? Eller har I som boligforening lejligheder, der skal males i forbindelse med fraflytning? Uanset årsagen til hvorfor du ønsker hjælp til maling af lejlighed, tager vi hånd om opgaven og forvandler lejligheden til et lækkert og indbydende sted at være. Det er en stor opgave at tage sig af og kræver både faglig viden om teknikker og malingtyper for at opnå et pænt resultat. Det har vi alt sammen.


Malerfirma med fokus på kvalitet og service

Kvalitet og omhyggelighed er omdrejningspunktet for os og de opgaver, vi tager os af. Vi arbejder altid med det mål at udføre et solidt og meget veludført stykke arbejde, hvor kun det bedste er godt nok, så du har et resultat, du kan nyde i lang tid fremover. For at få en høj kvalitet i vores arbejde benytter vi os kun af uddannede medarbejdere, maling i høj kvalitet og materialer, der giver os de bedste betingelser for en flot finish. Vi rådgiver også gerne, inden vi går i gang, så du er sikret, at du får den helt rette løsning.

Maling af lejlighed

Hvad koster maling af lejlighed?

Når vi tager os af maling af lejlighed, kommer prisen an på, hvor mange kvadratmeter der skal males og hvilke overflader, du gerne vil have os til at tage os af. Vi er meget konkurrencedygtige på prisen og giver gerne et godt tilbud.

Når du får os til at male en hel lejlighed, gør vi det med stor professionalisme. Du kan derfor forvente at stå med en lejlighed, der ser pæn ud og et malerarbejde med en høj finish. Samtidig slipper du også for alt besværet – og vi rydder naturligvis op efter os.

Hvorfor vælge os til maling af lejlighed?

Vi ved, der er mange malere om buddet på Sjælland og i Storkøbenhavn, men du bør vælge os, fordi:

  • Vi udelukkende udfører kvalitetsarbejde
  • Vi er imødekommende og smilende
  • Vi har gode priser

Lad os male din lejlighed

Malerarbejde er, hvad vi er passionerede for og omkring. Det er et håndværk, og det værner vi meget om. Det kan du også se, når vi går i gang, og når du får det færdige resultat overleveret. Kontakt os derfor gerne, hvis du vil have en pæn og flot, nymalet lejlighed.


Vi maler mange steder på Sjælland

Bor du i Nordsjælland, Storkøbenhavn eller på Midtsjælland? Så kommer vi gerne og maler for dig, når du har brug for det. Du skal derfor endeligt ikke tøve med at kontakte os, da vi gerne kører langt.


Kontakt os for et skarpt tilbud på maling af lejlighed

Ønsker du hjælp til at få udført maling af din lejlighed, står vi klar til at hjælpe dig med at få det udført. Vi tager altid en god dialog inden, så alle parter er med på, hvad der skal ske, og hvad prisen for det udførte arbejde bliver. Kontakter du os i dag, sammensætter vi gerne hurtigst mulig et uforpligtende tilbud, så du kan se, om vi er det rette match. Ring til os på 23 23 48 59 eller udfyld formularen herunder og få et helt uforpligtende tilbud.

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.