Maling af hus med stor ekspertise

Har du købt et hus, og trænger det til en kærlig hånd? Eller er det bare på tide at få givet huset et nyt lag maling? Maling af et hus er en stor opgave og kan virke uoverkommelig, da der både skal tænkes i afdækning, maling af mange forskellige overflader, rengøring og meget andet. Vil du gerne være fri for at bruge en masse tid på at male dit hus ude eller inde samt de bekymringer og udfordringer, der følger med, så er et malerfirma som os oplagt at vælge. Vi giver dig sikkerhed for malerarbejde udført i den bedste kvalitet og et resultat med en rigtig flot finish.


Vi klarer malerarbejdet både ude og inde

Hos Malerfirmaet Pohl har vi stor erfaring med maling af hus, der både omfatter ganske få rum eller hele huset både ude og inde. Der er derfor ikke den opgave, vi ikke kan tage hånd om. Vores uddannede og erfarne medarbejdere er dygtige til at give dig den bedste løsning ud fra det, du ønsker – og resultatet er et flottere og mere indbydende hus.

Invendig maling

Kompetent rådgivning

Er opgaven blevet lidt for uoverkommelig for dig, eller er du i tvivl om, hvad der er det bedste, giver vi dig gerne rådgivning og vejledning til, hvordan opgaven klares bedst muligt. Det gælder også, hvis du har brug for hjælp til at vælge farver eller malingtyper.

Vi vil gerne, at du er så tilfreds som muligt.

Hvad kan du forvente af os?

Det er en meget stor tillidssag at få andre til at male dit hus. Det er vi meget opmærksomme på og kan derfor garantere:

  • Materialer og maling i høj kvalitet
  • Medarbejdere med stor erfaring
  • Malerarbejde med øje for detaljen

Kom effektivt i mål med maling af hus

Når du benytter os, bliver hele opgaven og projektet meget mere overkommeligt. Vi møder op til tiden, arbejder effektivt og overser ikke hjørner eller kanter. Vi er et pålideligt firma, som arbejder for vores kunders tilfredshed ved hver eneste opgave. Vil du derfor gerne, at opgaven bliver taget hånd om, uden du behøver involvere dig, er vi det rette match for dig.


Et malerfirma på i Storkøbenhavn og Nordsjælland med gode priser

Selvom vi ikke er jyder, er vi gode til at give en skarp og meget konkurrencedygtig pris. Du skal selvfølgelig ikke give for meget for at få malet huset og derfor udarbejder vi gerne et skarpt og uforpligtende tilbud til dig, som du kan tage stilling til om er godt nok til, at du gerne vil benytte os. Husk, du kan trække nogle af udgifterne fra, hvis du er privatperson – det gør regningen langt billigere.


Skal vi male dit hus? Så kontakt os i dag

Har du brug for hjælp til at komme i mål med at give dit hus et nyt lag maling, hjælper vi dig gerne. Det kræver ikke mere end et opkald eller en mail. Med udgangspunkt i dine informationer udarbejder vi et tilbud og et tidsestimat, så du ved, hvad du kan forvente. Ring eller udfyld formularen gerne i dag – så vender vi hurtigt muligt tilbage.

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.