Skal de indvendige rammer friskes op?

Er du flyttet ind i en bolig, hvor farverne ikke er så tiltalende? Har tiden sat sit præg på vægge og lister? Eller har I som forening blot brug for hjælp til at gøre en bolig indflytningsklar? Så er ny og frisk indvendig maling en nødvendighed. Der skal ofte ikke så meget til for at gøre en bolig tiltalende eller et kontor lyst og lækkert. Den helt rigtige farve kan være med til at sætte den rette stemning – og den hjælper vi gerne med at vælge, inden malerpenslen svinges.


Indvendigt malerarbejde på det meste af Sjælland

Der skal ikke lang tid til for, at vindueskarme, lister, vægge, karme og måske endda malede gulve kommer til at se slidte ud. Det er meget udsatte områder, men med et besøg af et professionelt malerfirma som os og en god kvalitetsmaling, kan hele boligen såvel som kontoret få nyt liv. Vi foretager indvendigt malerarbejde i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Midtsjælland for både private, virksomheder og boligforeninger og hjælper dig derfor uanset, hvad formålet med den friske maling er.

Invendig maling

Indvendig maling kan gøre en verden til forskel

En god og flot maling på vægge, lister og andre overflader er, hvad der møder dig som det første, når du træder ind i et rum. Det er vigtigt for førstehåndsindtrykket men også for, at du føler dig godt tilpas i omgivelserne. Hos Malerfirmaet Pohl maler vi altid med tanke på en god finish og en høj kvalitet, så rummet såvel som hele boligen tager sig ud fra sin bedste side.

Vil du gerne have en bolig, et kontor eller en lejlighed i boligforeningen til at se knivskarp ud, rykker vi gerne ud og hjælper med det samme.

Hvorfor vælge os til indvendig maling?

Vi er meget opmærksomme på, at det er en tillidssag at benytte sig af et malerfirma til indvendigt malerarbejde. Det er vi meget bevidste om og garanterer altid:

  • Maling i høj kvalitet
  • En flot finish
  • En effektiv og grundig arbejdsproces

Vi benytter os af de bedste materialer

Den flotte finish kommer ikke af sig selv. Det kræver en brug af gode materialer, både når det kommer til malingen i sig selv, men også til de pensler og ruller, vi benytter os af. Her går vi ikke ned på kvalitet, da det både giver os de bedste arbejdsvilkår og det bedste resultat for dig. Vi dækker naturligvis af og rydder efterfølgende op efter os, så det eneste vi efterlader, er nymalede overflader.


Lad os svinge penslen

Vi har mange års erfaring med at male vægge, lofter, gulve og alt ind i mellem. Du kan derfor være ganske tryg ved at kontakte os, da arbejdet bliver udført med effektivitet, grundighed og en stor faglig viden


Kontakt os for indvendig maling

Har du brug for hjælp til at friske de indvendige rammer op? Så er vi ikke længere væk end et opkald eller en mail. Her tager vi en dialog om detaljerne, hvorefter vi udarbejder et ganske uforpligtende tilbud til dig. Ønsker du vores hjælp, aftaler vi et mødetidspunkt og starter herefter op på opgaven.

Få et GRATIS tilbud nu!

Det tager mindre end et minut at udfylde vores formular.
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

  1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
  2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
  3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
  4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
  5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.