Om Os - Malerarbejde i særklasse

Malerfirmaet Pohl tilbyder malerservice i Storkøbenhavn, Nordsjælland og Midtsjælland. Firmaet er ejet af Louie Pohl som har over 10 års erfaring som maler. Hans tilknyttede malerteam er nøje udvalgte kvalitetsmalere, som har mange års erfaring med private kunder, erhvervskunder og boligforeninger. Louie og hans team formår at kombinere det æstetiske trend med kundeønsket. Derfor har hans malerservice igennem de senere par år siden opstart taget vældig fart. Præcision, kommunikation og sansen for design og kvalitet gør Malerfirmaet Pohl til en sikker løsning for din maleropgave.


Nem Kommunikation

Vi bruger idag ren digitalisering igennem virksomheden, så helt fra du indhenter et tilbud til opgaven er færdig vil vi informere dig og varsko hvis der er mulige ændringer. Alt fungere enkelt på mail så du aldrig kan være i tvivl om hvor du er i vores forløb af dit malerprojekt.


Dokumenterbart arbejde

Når din maleropgave er udført vil du modtage et en kvalitetssikringsrapport med billeder og kommentarer der sikre dig overblik og dokumentation på din udførte maleropgave. Det giver ro i maven at vide at hele processen ikke bare skal overståes, men faktisk bliver dokumenteret for at sikre dig kvalitet


Præcision til tiden

Vi ved at tid er vigtigt og at en aftale er en aftale. Derfor vil vi altid give dig en opgavebekræftelse hvor vi fortæller hvem der udfører opgaven, hvornår den bliver udført og hvornår den forventes færdig. Rykkes det mindste eller er der ændringer i den oprindelige plan vil vi altid varsko. Det giver dig mulighed for at kunne planlægge udfra vores start og slutdato og derved få overblik med det samme.