Maler i Albertslund

Vi giver din bolig nyt liv

Trænger dit hjem i Albertslund til ny maling på vægge, lofter og måske også paneler?

Malerarbejde er ikke til at komme udenom, når man bor i et hus med børn, ægtefælle og måske endda også husdyr. Støv, os, sod og sollys sætter sine spor på vægge og lofter og skal derfor af og til friskes op.

Men, bliver du allerede helt stresset eller træt ved tanken om at skulle male hele huset, andelsboligen eller måske villaen? Det kan vi godt forstå, da det er et stort arbejde og ikke kun kræver en pensel og en malerrulle for at komme i gang.

Som professionelt malerfirma i Albertslund hjælper vi dig gerne med at give din bolig nyt liv, uden du behøver så meget som at åbne en malerspand.

Lyder det skønt og nemt? Så kontakt os gerne allerede i dag.

GRATIS og UFORPLIGTENDE malertilbud

Udfyld formular. Så giver vi dig et godt tilbud til en fair pris!
Vedhæft billede(r) af dit hus (".jpg, .png, .pdf")


Indlæser.. Vent et øjeblik

Behandlingen af dit tilbud er i gang! Hvad sker der nu?  

Vi kontakter dig telefonisk indenfor 48 timer, Hvis dette imod forventning ikke sker, må du meget gerne ringe til os eller sende en mail

Hvis vi har prøvet og kontakte dig har vi lagt en besked eller sendt en mail på din angivne mailadresse.

Hvad sker der når jeg bliver kontaktet?  
 

 1. Vi har inden kontakt, forberedt os på din forespørgsel og sat os ind i det beskrevne behov. 
 2. Vi vil i forbindelse med vores opringning stille uddybende spørgsmål om opgavens omfang og evt. specielle forhold. 
 3. Hvis det giver anledning til en tilbud uden besigtigelse vil du umiddelbart efter opkaldet modtage et uddybende tilbud på din mail, som du kan acceptere online. 
 4. Hvis opgaven er mere omfangsrig forventer vi at aftale besigtigelse sammen  snarest, så vi kan komme bedst muligt frem til det rigtige resultat. 
 5. Ved accept af opgaven vil du modtage opkald omkring opstart så alt er afstemt inden igangsættelse.

Et professionelt og engageret team

Malerfirmaet Pohl består af Danmarks måske bedste malersvende, hvis vi selv skal sige det. Det er ikke noget, vi bare siger, da vi har mange års erfaring med os i bagagen og har malet flere vægge og lofter, end de fleste har set i deres liv

Alle vores malere er dygtige og faglærte og kan derfor deres kram. De ved, hvordan en reparation af tapetet gøres næsten usynligt, og hvordan loftet eller væggene bliver spartlet, så de står knivskarpe. Derudover benytter vi os også kun af kvalitetsmaling og kvalitetsudstyr, så du kan nyde de nymalede vægge i lang tid fremover.

Du kan derfor trygt henvende dig til os, hvis du har brug for at få malet et eller flere rum i dit hus i Albertslund, eller du gerne vil have os til at opfriske facaden eller male gavlen. Vi ved nøjagtigt, hvordan vi skal gå til din opgave, og hvordan vi efterlader det flotteste og bedste resultat.

Malerarbejde ude og inde i Albertslund

Har du et hus eller en bolig i Albertslund, der trænger til en kærlig hånd med malerpenslen både ude og inde? Så behøver du kun henvende dig til os, da vi kan tage os af begge dele.

Vi hjælper derfor blandt andet gerne med:

 • Renovering af facade
 • Maling af gavl
 • Maling af skure
 • Træbeskyttelse
 • Maling af vægge, lofter og paneler
 • Spartling
 • Opsætning af filt

Har du en opgave på listen her, du gerne vil have udført, eller har du en anden maleropgave, der presser sig på, er vi klar ved telefonen. Tager vi den ikke, når du ringer første gang, sørger vi for at ringe tilbage hurtigst muligt, så vi kan få aftalt nærmere omkring din opgave, og hvordan vi griber det an.

Maling af vægge i Villa


Din tilfredshed er vigtig for os

Vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er tilfreds. Det er udgangspunktet for alt det arbejde, vi udfører for vores kunder i Albertslund, da det er det, der sikrer, at du har lyst til at bruge os en anden gang eller anbefale os til andre

Du kan derfor også være helt sikker på, at vi ikke går i gang med en opgave for dig, før vi er helt sikre på, hvad du gerne vil have os til. Vi kører heller ikke fra dit hjem i Albertslund, før vi har sikret os, at du er fuldt ud tilfreds med vores arbejde, og der ikke er noget, vi har overset eller glemt. Endeligt rydder vi også op efter os undervejs, og når vi er færdige, så det eneste bevis på at vi har været forbi, er de flotte vægge, den nyrenoverede facade eller det nymalede skur.


Vi giver dig færre bekymringer og et større smil

Rengøring, afdækning og spartling er eller kan blot være nogle af de mange opgaver, der skal til, inden det reelle malerarbejde kan gå i gang. Er det ovenikøbet også længe siden, at overfladen sidst er blevet malet, kan det meget vel være, at der skal males to gange.

Men, det er ikke noget, du skal bekymre dig over eller stresse over i din hverdag, da vi kommer forbi og ordner det hele, mens du er på arbejde eller er i gang med andre gøremål i dit hjem. Vi har prøvet det mange gange før og har kørt det ind som en fast rutine, når vi går i gang med en maleropgave

Resultatet bliver flotte og nymalede overflader og et stort smil på læben hos dig, fordi du nu bare kan nyde resultatet og glæde dig over, at der går lang tid inden, der igen skal udføres malerarbejde. Det er netop smilet på læberne, der giver os den største motivation, da vi dermed ved, at vi har gjort det godt, og at du nu kan ånde lettet op og sætte flueben på din to-do-liste.

Lyder det som noget for dig? Så kontakt os endeligt gerne i dag for et uforpligtende tilbud, så du hurtigst muligt kan få nymalede overflader ude som inde.

Vi står klar til at hjælpe dig med malerrullen i Albertslund

Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at friske dit hjem op med ny maling, så du kan føle dig helt tilpas og nyde omgivelserne. Har vi vakt din interesse, og vil du gerne høre nærmere om, hvad vi kan hjælpe dig med, eller hvad vores pris for netop dit projekt er, sidder vi klar på telefonen til at tage en stille og rolig snak med dig.

Når vi har fået tilstrækkeligt med oplysninger omkring dit projekt, udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig. Er det et omfattende projekt, kommer vi også gerne og beser opgaven, så vi kan udforme et tilbud, der er præcist og helt skarpt

Kan du ikke ringe lige nu, eller vil du gerne starte med en skriftlig korrespondance, kan du også kontakte os gennem vores kontaktformular. Kom gerne med så mange oplysninger om opgaven som muligt, da det gør det nemmere for os at beregne en pris til dig.